JOUW WERKZAAMHEDEN OOK OP DE GEVOELIGE PLAAT? BEL OF MAIL VOOR DE MOGELIJKHEDEN

Fendt Favorit 818 GEN 1,  tijdens de grasoogst op de gevoelige plaat.

Fotografie

Drone Beelden

Agrarische fotografie, dronefotografie en dronevideografie behoren tot het uitgebreide taken pakket van EG | Fotografie.

Met een uitgebreide kennis van zaken binnen de sector speel ik graag in op de behoefte van de klant. Het doel is een mooi eindresultaat en een tevreden klant. Het merendeel van de opdrachten bestaat uit beeldmateriaal voor advertenties, flyers en aanvulling van de website van de klant.

De nieuwe wetgeving inzake vliegen met drones eist vanaf 1 januari 2021 van alle dronevliegers een certificaat van bekwaamheid en hier zal ook op worden gehandhaafd. Dit geldt voor drones vanaf 250gram met een camera.

Als beroepsfotograaf en beeldmaker is het voor Eddie Gort Fotografie toegestaan beelden vanuit de lucht vast te leggen. Vanaf heden is dit ook toegestaan voor commerciële doeleinden. Eddie Gort staat sinds januari 2021 ingeschreven als gecertificeerd dronepiloot en de drones zijn voorzien van het verplichte RDW exploitanten-registratienummer.

Dronebeelden zijn een geweldige aanvulling op foto- en videoreportages. Met name bedrijfs-agrarische activiteiten zijn prachtig om vanuit de lucht te volgen. Denk hierbij aan bewerkings-, zaai- en oogstwerkzaamheden van de landbouw.

eddiegort

Eddie Gort | Dienstverlening

De perfecte schakel tussen bedrijf en eindresultaat!